Prijzen

Bruidstaarten

De prijs voor een bruidstaart start bij €6,00 per persoon. 

Voor handgemaakte decoraties, suikerbloemen, en luxe cakes en vullingen wordt een meerprijs berekend. Lastig om te kiezen? Bestel een proeverij met je favoriete smaken om erachter te komen waar jullie en je gasten van gaan genieten. 

De kosten voor een proeverij bedragen  €25,- 


High tea

De high tea aan huis kost €20,- per persoon, dit is inclusief de huur van ons serviesgoed. 

Tegen een meerprijs kan de high tea uitgebreid worden met een glas verse jus d'orange (€1,00), prosecco (€1,50), vers fruit (€2,00) of een extra zoetigheid of hartige versnapering (€1,50)

Sweettable

De prijs van de sweet table hang geheel af van de wensen die u heeft. Een sweet table is te bestellen vanaf  10 personen. Hieronder een indicatie van prijzen.

  • Taart              vanaf €    4,50 per persoon 
  • Cupcake                   €    2,50 per stuk    
  • Mini cupcake           €    1,50 per stuk    
  • Cakepop                   €    2,00 per stuk 
  • Donut                        €    2,00 per stuk            
  • Macaron                   €    1,95 per stuk 
  • Koekjes                     €    2,00 per stuk 
  • Bars/ reep                €    2,00 per stuk

Indien je naast bovenstaande opties een ander idee hebt voor een zoetigheid is dit in overleg bespreekbaar. 

Cake & Sweets

De prijs voor onze basistaarten zijn €4,50 per persoon. Voor luxere taartsmaken en vullingen rekenen wij een meerprijs. Over de mogelijkheden qua taart en vullingen verwijzen wij je naar het kopje Taste the Sweetness of je kunt natuurlijk contact met ons opnemen!

Naast cake zijn er natuurlijk nog veel andere lekkernijen te verzinnen. De prijzen hiervan vind je bij het kopje sweettables

Al onze prijzen zijn exclusief eventuele bezorgkosten  (€ 0,40 cent per km buiten Dordrecht) en decoratiemateriaal. De kosten van het decoratiemateriaal zijn afhankelijk van uw wensen (denk hierbij aan ballonnen, bloemen, kaarsen, tafelkleden, huur van etagères en taartplateaus). Als u interesse heeft in één of meerdere producten, neem dan contact met ons op, wij maken aan de hand van uw wensen een op maat gemaakte offerte.